Alarm &
beveiliging

Beveilig uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Dit door een op maat gemaakt alarmsysteem dat een inbraak detecteert op verschillende manieren. Zo bent u, uw gezin en uw bezittingen ten allen tijde beschermd thuis of op reis.

Inbraak

Beveilig uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Dit door een op-maat-gemaakt alarmsysteem dat een inbraak detecteert op ver-schillende manieren. Zo zijn u, uw gezin en uw bezittingen ten allen tijde beschermd, thuis of op reis.

Wij zijn erkend door Binnenlandse zaken voor het plaatsen van gecertificeerde alarmsystemen.

Track & trace

Controleer met de track & track op elk moment waar uw wagen zich bevindt. Naast de start- en stoptijd van een autorit kan u ook de snelheid controleren. Vraag hier vrijblijvend een gesprek aan voor meer informatie.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrole- systeem heb je controle op wie, wanneer en waar binnenkomt. U kan personen een toegangscode toewijzen. Codes kunnen gemakkelijk gewijzigd en/of toegevoegd worden, rapporten kunnen opgevraagd worden en tijdzones kunnen ingesteld worden.

DRINGENDE HERSTELLING?
BEL OF MAIL ONS!

info@ewg-security.be
+32 460 96 02 71

BESCHERM JEZELF
TEGEN BRAND

Jaarlijks zijn er 20.000 woningbranden. Snel reageren is dan ook cruciaal! Wist je dat als je slaapt 87% van je reukzin niet meer werkt ? Geluid is dan je beste vriend! Met onze binnen sirenes van 90dB bent u en uw gezin dan ook tijdig verwittigd van brandgevaar!

ontdek onze zelfbouwpakketten