Domotica en verlichting

Oftewel huis automatisering is de oplossing voor een comfortabeler en energiezuinige woning.

Met een domotica systeem kan u dan ook alle aspecten in de woning bedienen zoals : verlichting, stopcontacten, poorten, kranen, rolluiken, screens, zonneluifels, airco enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We hebben reeds verschillende installaties draaien en daarin geven wij dan ook met veel vertrouwen 5jaar garantie op.

We werken met 3 verschillende merken. Dit voor zo goed mogelijk aan uw budget en noden te voldoen.

LICHTADVIES

Graag geven wij lichtadvies op maat van u project en budget. Wij voeren hier eerst een volledige lichtstudie uit en maken daarna de offerte op, binnen de 2 werkdagen. Dit is steeds vrijblijvend en gratis!

VIDEOFOONSYSTEEM

Voor een videofoonsysteem kan u ons ook steeds bereiken. Wij werken enkel met kwaliteits-materiaal en volgen voor u de nieuwste snufjes op. Hebt u vragen omtrent een videofoonsysteem, neem vrijblijvend contact op

OFFERTE?

Aarzel niet ons te contactere via onze contactformulier op onze contactpagina. U mag ons ook steeds mailen op info@ewg-security.be of telefonisch contacteren op +32 460 96 02 71

DRINGENDE HERSTELLING?
BEL OF MAIL ONS!

info@ewg-security.be
+32 460 96 02 71

ONTDEK
EWG SECURITY

EWG Security is een energiek, jong en dynamisch bedrijf waar klant en kwaliteit centraal staan. Wij zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteit, alarmsystemen, camerabewaking, domotica en nieuwbouw & renovatie.

over ons