Algemene elektriciteit

EWG biedt in een ruim aanbod elektrische werken aan. Dit voor zowel particulieren als bedrijven, renovatie of nieuwbouw. Uitstekende kwaliteit en aangepaste service zijn bij EWG kernwaarden.

LICHTADVIES

Graag geven wij lichtadvies op maat van u project en budget. Wij voeren hier eerst een volledige lichtstudie uit en maken daarna de offerte op, binnen de 2 werkdagen. Dit is steeds vrijblijvend en gratis!

VIDEOFOONSYSTEEM

Voor een videofoonsysteem kan u ons ook steeds bereiken. Wij werken enkel met kwaliteits-materiaal en volgen voor u de nieuwste snufjes op. Hebt u vragen omtrent een videofoonsysteem, neem vrijblijvend contact op.

ZONNEPANELEN

Betaalt u ook teveel aan elektriciteit? Plaats zonnepanelen! Wij werken met panelen waar u tot 30j vermogens- en productgarantie heeft en 10j productgarantie op de omvormer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

DRINGENDE HERSTELLING?
BEL OF MAIL ONS!

info@ewg-security.be
+32 460 96 02 71

ONTDEK
EWG SECURITY

EWG Security is een energiek, jong en dynamisch bedrijf waar klant en kwaliteit centraal staan. Wij zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteit, alarmsystemen, camerabewaking, domotica en nieuwbouw & renovatie.

over ons